Автоматичні лінії для виробництва бісквітних сендвічів і рулетів

Весь процес виробництва бісквітних рулетів і сендвічів від замісу тіста до упаковки автоматизований.

Склад виробничої лінії:

1. Ділянка приготування та подачі тіста.

2. Депозитор для бісквітного тіста. Товщина тіста регулюється в межах 2,5-14 мм.

3. Тунельна піч циклотермічна.

4,5. Зйомний і охолоджуючий конвеєр.

6. Пристрій для перевертання бісквітного пласта. Стрічковий конвеєр, на якому послідовно встановлені наступні пристрої:

7. Пристрій подовжнього різання для сендвічів або рулетів з одночасним обрізанням країв бісквітної стрічки.

8. Пристрій для поливання бісквіту сиропом.

9. Пристрої для нанесення крему або джему.

10. Пристрій для формування двох або тришарових сендвічів.

11. Пристрій для скручування рулетів.

12. Гільйотина механічного або ультразвукового різання.

 

 

Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua